Napoli-pomolta tiukka linjanveto – maajoukkuetta edustavilla afrikkalaisilla ei asiaa seuraan

Aurelio De Laurentiis Napoli

Napoli-pomo Aurelio De Laurentiis teki tiukan kannanoton ilmoittaessaan, ettei seura palkkaa enää afrikkalaisia maajoukkuemiehiä.

Serie A:n huippuseuroihin kuuluvan Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis ei ole koskaan epäröinyt antaa palaa, kun on nähnyt sille aihetta. Tällä kertaa De Laurentiis otti silmätikuikseen afrikkalaispelaajat.

De Laurentiis ilmaisi jyrkästi mielipiteensä siitä, että kisavuosina afrikkalaiset matkaavat kesken kauden tammikuussa pelaamaan Afrikan mestaruusturnausta. De Laurentiis latasi brittilehti Daily Mailille, ettei aio enää palkata afrikkalaisia, joilla on aikeena pelata Afrikan mestaruudesta.

– Olen sanonut, että älkää puhuko minulle enää afrikkalaisista. Rakastan heitä, mutta heidän on joko allekirjoitettava vahvistus, että he eivät pelaa Afrikan mestaruusturnauksessa, tai sitten he eivät ole ikinä käytettävissä sen turnauksen ja Etelä-Amerikan MM-karsintojen välillä. Me olemme niitä idiootteja, jotka maksavat palkkaa vain lähettääkseen heidät pelaamaan ympäri maailmaa muiden joukkueiden hyväksi, De Laurentiis keuhkosi.

Tsekkaa myös: HJK teki jättipaukun – nappasi upean voiton Eurooppa-liigan karsinnoissa


Joukkueet: