Video: Mieletön maali – Nani jysäytti aivan huikean pommin MLS:ssä

Nani Orlando City / Pallomeri.net

MLS:n Orlando Cityä edustava portugalilaistähti Nani antoi jälleen upean näytteen osaamisestaan maalaamalla aivan mielettömällä kudilla.

Portugalin maajoukkueen entinen tähtilaituri Nani antoi suorastaan maagisen näytteen nykykunnostaan, kun hän johti huikealla maalillaan Orlando Cityn 2-1-voittoon David Beckhamin omistamasta Inter Miamista.

Pallo pelattiin Nanille vasempaan laitaan, kun ottelun 80. minuutti oli täyttymässä. Kun Interin puolustus pakitti pakittamistaan, niin Nanille avautui tilaa lönkötellä aina rangaistusalueen rajalle saakka. Tämän jälkeen hän osoitti Interin pakeille varsin kouriintuntuvasti, että miksi hänelle ei kannata antaa ylimääräistä tilaa.

Nanin jalasta lähti kovin vaivattoman näköisesti laukaus, joka osoittautui aivan mielettömäksi ylänurkkaohjukseksi. Laukaus oli kova ja aivan millintarkka, joten Interin maalivahti jäi täysin vaille mahdollisuuksia.

Nani pamauttaa aivan huikaisevan laakin Inter Miamin verkkoon:

Katso myös: Video: Gareth Bale ei ollut juttutuulella – otti nokkiinsa toimittajan kysymyksestä ja häipyi suorasta lähetyksestä