Naisnyrkkeilijä kärysi dopingista – seksi aiheutti positiivisen testituloksen

naisnyrkkeilijä Virginia Fuchs / Pallomeri.net

Yhdysvaltalainen naisnyrkkeilijä Virginia Fuchs kärysi dopingista, mutta todettiin lopulta syyttömäksi. Käryn aiheuttajaksi paljastui seksi.

Yhdysvaltain antidopingjärjestö USADA tiedotti, että maan olympiajoukkueeseen kuuluva naisnyrkkeilijä Virginia Fuchs on vapautettu dopingepäilyistä. Hän antoi helmikuussa positiivisen testituloksen, joka sisälsi kahta ainetta, jotka löytyvät maailman antidopingtoimisto WADA:n kiellettyjen aineiden listalta.

– Olin sokissa, kun kuulin maaliskuussa ensi kerran kärystä. Tiesin, etten ollut käyttänyt mitään, mutta minulla ei ollut aavistustakaan, mistä aineet olivat peräisin, Fuchs sanoi medialle.

Tarkemmissa tutkimuksissa Fuchs paljastui syyttömäksi, sillä selvisi, että aineet olivat päätyneet hänen elimistöönsä hieman poikkeuksellisempaa reittiä. USADA:n raportin mukaan syyksi paljastui suojaamaton seksi hänen kumppaninsa kanssa. Tutkimuksissa näet selvisi, että kielletyt aineet olivat samoja, joita Fuchsin miesystävän käyttämät lääkkeet sisälsivät.

Mainos alkaa

Fuchs oli antanut positiiviset näytteet kilpailukauden ulkopuolisessa virtsatestissä, joten hänen tuloksiaan ei tarvitse mitätöidä.

Tsekkaa myös: Video: OLS-peluri laukoi häikäisevän maalin harjoitusottelussa