Video: Naisleijonat juhlivat MM-pronssia – Tanja Niskanen avasi maalihanat aivan tajuttomalla laserilla

Tanja Niskanen Naisleijonat / Pallomeri.net

Naisleijonat pokkasi MM-pronssin kaatamalla Sveitsin. Alkutahdit mitalijuhlille löi huikean avausmaalin kiskaissut Tanja Niskanen.

Vaikka finaalista putoaminen joukkuetta varmasti kirpaisikin, niin Naisleijonat palaavat Calgaryn MM-kisoista kotiin mitalit kaulassa. Tämä varmistui, kun Suomi löi myöhään keskiviikkoiltana pelatussa pronssiottelussa Sveitsin maalein 3-1.

Ottelu lähti Suomen kannalta käyntiin juuri oikealla nuotilla, kun kiekko oli Sveitsin repussa jo vajaan kahden minuutin jälkeen. Maalin teki seuratasolla KalPaa edustava Tanja Niskanen, joka hyödynsi täysimääräisesti sveitsiläisten hänelle tarjoaman tilan.

Niskanen ajoi laidasta keskelle ja latasi parhaalta vetosektorilta tajuttoman rannarin, joka vilahti aivan räpyläkäden yläkulmaan. Veto oli niin kova ja tarkka, että Sveitsin maalivahti ehti tehdä vain puolittaisen reaktion ennen kuin kaikki oli jo myöhäistä.

Suomen muista maaleista vastasivat ottelun parhaaksi valittu Ella Viitasuo sekä viimeisen osuman naulannut Petra Nieminen.

Tanja Niskanen käynnisti Naisleijonien pronssimarssin tällä huikealla rannarilla:

https://twitter.com/dplussportfi/status/1432791876424376324

Turnaus on aina hyvä päättää voittoon. Kapteeni Jenni Hiirikoski nostaa pronssipokaalin ilmaan:

https://twitter.com/dplussportfi/status/1432826233524469764

Tsekkaa myös: Jokerit ja KHL siirtyvät Discoverylle – luvassa yli 100 suoraa lähetystä


Joukkueet: