Video: Nähtiinkö Veikkausliigassa tuomarifarssi? RoPS vie punaisen kortin jatkokäsittelyyn

Veikkausliigassa

Veikkausliigassa pelattiin lauantaina todella upea tapahtuma, kun RoPS ja KPV pelasivat vastakkain klo 22:00 alkaneessa yöttömän yön ottelussa.

Erikoislaatuinen ottelu ei tarjonnut maaleja, sillä loppunumerot kirjattiin 0-0. Yksi tapahtuma nousi kuitenkin ylitse muiden, sillä isännät näyttivät kärsivän karmean tuomarivirheen seurauksista.

KPV pääsi loistavaan maalipaikkaan ensimmäisellä jaksolla, mutta viimeistely osui maaliviivalla päivystäneeseen Taye Taiwoon. Hidastusten mukaan peliväline napsahti suoraan puolustajaa päähän, mutta tuomari näki tilanteen toisin. Taiwo saikin suoran punaisen kortin käsivirheestä ja pallo vietiin pilkulle.

Oikeus ehkä tapahtui sitten rangaistuspotkussa, sillä RoPS-vahti Antonio Reguero otti laukauksen kiinni. Se ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että Taiwon ottelu näytti päättyneen karmaisevaan tuomarivirheeseen.

RoPS julkisti välittömästi ottelun jälkeen tiedotteen, jossa se kertoi vievänsä tuomion jatkokäsittelyyn.

– Päätuomari Mikko Leinon välitön tulkinta oli Tayen estäneen kädellään selvän maalin, joten tuomio oli sekä rangaistuspotku että Taiwolle suora ulosajo. Hidastusten mukaan pallo osui Taiwoa ohimoon. Tulosta ei saada jälkikäteen muutettua, mutta RoPS vie punaisen kortin osalta tilanteen jatkokäsittelyyn, tiedotteessa todetaan.

Taye Taiwo sai kyseenalaisen punaisen kortin Veikkausliigassa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Ruudusta!

Pelaajat:
Joukkueet: