Video: Nacho tälläsi mielipuolisen upean maalin Portugalia vastaan

neljännesvälierät Nacho Espanja MM-kisat / Pallomeri.net

Portugalin ja Espanjan välisessä ottelussa nähtiin ehdottomasti MM-turnauksen tähän asti komein osuma, kun Nacho jysäytti hurjalla tykillä pallon verkon perukoille.

Kahden huippumaan välinen kohtaaminen ei todellakaan jättänyt ketään kylmäksi, sillä maalihanat aukesivat heti kättelyssä. Portugalin alku oli suorastaan täydellinen, sillä Cristiano Ronaldo paukutti kotijoukkueen johtoon rankkarista.

Espanja nousi avausjaksolla tasoihin Diego Costan maalilla, mutta puoliajalle lähdettiin Portugalin johdossa, kun Ronaldon laukaus lirahti luvattoman helposti ohi David De Gean.

Mainos alkaa

Espanja kuitenkin tuli toiselle jaksolle kovalla temmolla ja palkinto tuli nopealla tahdilla, kun Costa iski myös MM-kisojen toisen maalinsa. Vain hetki tästä ja yleisö pääsi nautiskelemaan todellista futisviihdettä, kun Nachon uskomaton laukaus kiersi tolpan kautta Portugalin maaliin.

Nacho iski todellisen unelmamaalin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!

Pallomeri.net tarjoaa jalkapallon MM-kisat -osion, josta löydät muun muassa kaikkien MM-joukkueiden kokoonpanot sekä otteluohjelman! Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tsekkaa myös:

Futiksen MM-kisat 2018: Lohkot

Futiksen MM-kisat 2018 – otteluohjelma & aikataulut

Jalkapallon MM-kisojen viralliset nettisivut