Video: Loppuhetkien draamasta tuli komediaa – MuSa laukoi kahdesti putkiin ja sitten maaliviivalla olleeseen pakkiin

musa ei vain onnistu / Pallomeri.net

MuSa joutui tyytymään tasapeliin, kun joukkue ei vain saanut millään palloa maaliin lisäajan viime sekunneilla avautuneista paikoista.

Miesten Ykkösen sunnuntain kierroksella oli kaikki dramaattisen voiton ainekset ilmassa, kun Musan Salama isännöi Mikkelin Palloilijoita.

MuSa sai ottelun lisäajan viimeisillä hetkillä vapaapotkun, josta pallo toimitettiin rangaistusalueelle. Tämän jälkeen dramaattisen voittomaalin mahdollisuus suli muutamassa sekunnissa koomiseksi tapahtumaketjuksi, jonka ansiosta MP:n maali lopulta varjeltui ja peli päättyi 2-2-tasapeliin.

Mainos alkaa

Pallo oli mennä jo itse vapaapotkusta maaliin sillä takatolpalle nostettuun palloon pääsi MuSan pelaaja ensimmäisenä, mutta hän puski pallon tolppaan.

Kakkospallo tippui vielä paremmalla paikalla olleelle MuSan pelurille, jonka piti vain käytännössä putata pallo maaliin, mutta hän nosti pelivälineen suoraan ristikkoon ja siitä ulos.

MuSalle tuli tästä vielä kolmaskin paikka, mutta se osui maaliviivalle seisseeseen puolustajaan, joka lopulta purki pallon väljemmille vesille ja erotuomari päätti ottelun.

MuSan pelaajat lysähtivät vihellyksen jälkeen pettyneinä ja ilmeisen epäuskoisina kentän pintaan, sillä tämän lähemmäs tuskin voi edes päästä tekemättä maali.

MuSa jää tasapeliin, kun pallo ei vain suostu uppoamaan MP:n maaliin:

Katso myös: Video: NWSL:ssä kävi vanha kunnon oikeusmurha – Chicagolta ryövättiin huikea maali