Murskaako Ruotsi Leijonat? Ylivoimapeli pullistaa tänään verkkoa!

Murskaako Ruotsi Leijonat? Ylivoimapeli pullistaa tänään verkkoa!

Ennakkoasetelmat petaavat Suomi-Ruotsi -puolivälierästä Tre Kronorin näytöstä. Lähtipä peli mihin suuntaan vain, niin erikoistilanteet ovat isossa roolissa.

Kiekkomaailmasta ei montaa kristallipalloa löydy, jota hieraisemalla alkaa kuvun sisällä Suomen lippu liehua, kun kyse on MM-kisojen puolivälierästä. Ruotsi on joka osa-alueella vahvempi ja on myös pelannut vakuuttavasti, vaikka jäikin kolmanneksi. Tätä selittää se, että Bratislavan lohko oli jopa ennätystasainen eikä Ruotsi onnistunut parhaalla tavalla Tsekkiä ja Venäjää vastaan.

Se oli silloin, nyt on nyt. Kun homman nimi on yksi yhdestä ja jäällä Ruotsin kaltainen leveä taitoarsenaali, niin kaikki Suomea puoltavat argumentit rakennetaan toiveiden varaan. Ei tietenkään ole mahdotonta, että Suomi pelaisi nappipelin ja onnistuisi hyydyttämään Ruotsin, mutta tällä kertaa epäsuhta on niin valtava, ettei todennäköisyydet puoltavat Ruotsia ja vieläpä selvästi.

Tsekkaa myös: Kaikki MM-kisojen matsit katsottavissa ilmaiseksi!

Olipa mittelö luonteeltaan sitten tiukka vääntöpeli tai Tre Kronorin riemumarssi mitalipeleihin, niin playoff-pelin luonteeseen kuuluu, että ylivoiman merkitys korostuu. Niin käy tässäkin ottelussa, joten Coolbetin pöytään sipaisema yli 1,5 ylivoimamaalin kerroin 2.oo on taskuun pistettävää sorttia.

Maalintekijäehdokkaista ei Ruotsin tähtiloistossa ole pulaa, mutta keneen katseet kohdistuvat? Kun kyseessä on mahdollisesti pienten marginaalien peli, ovat maalit todennäköisesti profiileiltaan ennemminkin räkäisiä taistelumaaleja kuin nättejä sommitelmia. Silloin kannattaa sijoittaa maalinedustan keisariin, Patric Hörnqvistiin. Coolbetin kerroin Hörnqvistin yli 0,5 tehopisteelle on 1.50.

LISÄÄ MM-KISOJEN KERTOIMIA TÄSTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut