Video: Tottenham mynnähti karmealla tavalla Konferenssiliigassa – Mura iski voittomaalin lisäajan loppuhetkillä

Mura Tottenham Konferenssiliiga - Pallomeri.net

Tottenham oli torstaina matkannut Konferenssiliigan merkeissä Sloveniaan, jossa nimekkään valioliigaseuran vastustajaksi asettui Mura.

Varsin tuntematon vastustaja aiheutti vierailijalleen harmaita hiuksia jo kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun Tom Horvat ampui Muran johtoon komealla laukauksella.

Näissä numeroissa edettiin aina 72. minuutille saakka, kunnes Harry Kane onnistui tuomaan otteluun selvänä ennakkosuosikkina lähteneen Tottenhamin tasoihin.

Ilta sai slovenialaisten kannalta kuitenkin satumaisen lopun. Lisäaika oli jo aivan loppuhetkillään, kun Ben Davies liukastui ja Mura pääsi vastahyökkäykseen. Amadej Marosa suoritti boksissa tyylikkään harhautuksen ja laukoi. Pallo kimposi Spurs-puolustaja Davinson Sanchezin jalan kautta maaliin sinetöiden Muran sensaatiomaisen 2-1-voiton.

Muralle sarjapisteet olivat ensimmäiset Konferenssiliigassa, kun otteluita on takana viisi. Tottenham on lohkon kakkosena seitsemällä pisteellään – neljä pistettä lohkovoiton ennen viimeistä kierrosta varmistanutta Rennesiä perässä. Spursin jatkopaikka ei vielä ole varma, sillä kolmantena oleva Vitesse on kerännyt niin ikään 7 sarjapistettä.

Tottenham joutui taipumaan lisäajalla:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös Twitterissä.


Joukkueet: