MTV: HIFK:lla taloushuolia – hallivuokrat maksamatta, miljoonatappiot häämöttävät

Leo Komarov HIFK

MTV uutisoi, että HIFK:lla on yllättäviä taloushuolia. Seuraa uhkaa miljoonatappiot ja kaikki hallivuokrat ovat maksamatta.

MTV uutisoi lähteisiinsä vedoton, että vakavaraisena tunnetulla Helsingin IFK:lla on yllättäviä taloushuolia. HIFK on näet ottamassa vahvaa takapakkia kahden hyvän tilikauden jälkeen.

Seura teki koronakaudella 2020–2021 peräti 729 000 euron tappiot, mutta jo seuraavalla tilikaudella HIFK onnistui tekemään 263 000 euron voiton yleisörajoituksista huolimatta. Myös seuraava kausi jatkoi positiivista trendiä, kun tilikausi päättyi seurahistorian historian suurimmalla liikevaihdolla jopa 308 000 euroa plussalle.

Mainos alkaa:

Positiiviset tulokset ovat MTV:n mukaan päättymässä. HIFK:n tappiot tilikaudesta voivat olla jopa miljoonaluokkaa. Tämän lisäksi MTV kertoo, ettei seura ole suorittanut Helsingin jäähallin vuokramaksuja koko viime kaudelta. Asian on vahvistanut MTV:lle kaksi toisistaan riippumatonta lähdettä. Rästissä oleva summa on huomattava, sillä se on MTV:n mukaan jopa satoja tuhansia euroja.

HIFK:n suunnalta kysymykset ohjattiin uudelle toimitusjohtajalle Alexander Sneenille.

– Tilikautta ei ole suljettu. En osaa sanoa enkä ottaa kantaa. Valitettavasti en voi kommentoida ja olla avuksi sen enempää, vastasi Sneen vedoten, että hän on vasta aloittanut työssään.

Tsekkaa myös: Tältä näyttää KalPan sopimustilanne Liiga-kaudelle 2024-25!


Joukkueet: