MTV hankki LaLigan oikeudet – kaikki ottelut suorina lähetyksinä C Morelta!

C More C Morella La Liga MTV Barcelona-Real Madrid el clasico ilmaiseksi Real Madrid el clásico yle / Pallomeri.net

MTV Oy on tehnyt sopimuksen LaLigan lähetysoikeuksista Suomessa. Sopimuksen myötä C Moren jalkapallosisältö vahvistuu entisestään, kun Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan rinnalla C Morella nähdään Espanjan LaLigaa syksystä 2018 ainakin kevääseen 2021 asti.

MTV:n tuoreet sopimukset Mestarien liigasta ja Eurooppa-liigasta saavat nyt seurakseen myös Espanjan kivikovan LaLigan. Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid ja Sevilla ovat valloittaneet Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan 10 edellisestä mestaruuspokaalista peräti 9, joten perustellusti voidaan puhua jopa maailman kovimmasta jalkapalloliigasta.

Espanjan liigan otteluohjelma julkaistaan heinäkuun puolivälin jälkeen, ja kausi käynnistynee tutusti elokuun jälkimmäisellä puolikkaalla. Valtaosa peleistä pelataan viikonloppujen ympärillä, ja europelien vuoro on tiistaista torstaihin.

– Juuri Espanjan LaLigaa on toivottu meiltä hartaasti sen jälkeen, kun tiedotimme Mestarien liigan sekä Eurooppa-Liigan alkavan C Morella elokuussa. Olemmekin erittäin tyytyväisiä juuri tekemäämme sopimukseen maailman kovimmasta jalkapalloliigasta. Voimme nyt tarjota erittäin kattavan tarjonnan kansainvälistä huippujalkapalloa kotimaisille kuluttajille, iloitsee MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund tiedotteessa.

LaLigan kaikki 380 ottelua esitetään suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa cmore.fi.

LaLigan tavoin myös Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan joka ikinen ottelu on nähtävissä suoratoistopalvelussa. C Moren yli 700 ottelun mittainen jalkapallokausi käynnistyy Super Cupilla eli Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajien kohtaamisella 15. elokuuta Tallinnassa. Tämäkin ottelu on täysin espanjalainen, sillä vastakkain ovat Real Madrid ja Atletico Madrid.

LaLigan, jalkapallon Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan lisäksi C More Totalin tarjonnasta löytyy monipuolista urheilua maailman huipulta, kuten Formula 1, yleisurheilun Timanttiliiga, jääkiekon MM-kisat ja CHL, MotoGP ja ATP-tennistä. Tarjontaa täydentävät suosikkisarjat ja -elokuvat, lasten sisältöjä unohtamatta.

Lähde: MTV:n tiedote