Video: Huippukamppailulle dramaattinen päätös – Mourinholla keitti kiinni Chelsea-valmentajaan

Mourinho Chelsea Valioliiga / Pallomeri.net

Chelsea-Manchester United -ottelu sai dramaattisen päätöksen, kun isännät nousivat lisäajalla tasoihin Ross Barkleyn maalilla.

Lontoolaisjoukkue sai loistavan alun Valioliigan herkkupalaan, kun Antonio Rüdiger puski kotijoukkueen 1-0-johtoon 21. minuutilla. Manchester United ei juurikaan päässyt avausjaksolla maalipaikoille, vaan Mourihon miehistö keskittyi puolustamiseen.

Toisella jaksolla ManU:kin sai luotua maalipaikkoja ja se palkittiin, kun Anthony Martial laukoi vierailijat tasoihin. Sama mies oli asialla reilu vartti myöhemmin, kun ranskalaisen laukaus painui vastustamattomasti alanurkkaan.

ManU oli vahvasti menossa kohti voittoa, kunnes kaikki mureni lisäajan kuudennella minuutilla. Chelsean sankariksi nousi Ross Barkley, joka oli terävimpänä irtopallossa ja painoi sen varmasti sisään.

Ottelun puhuttavin hetki nähtiin kuitenkin maalin jälkeen, kun Chelsean valmennukseen kuulunut Marco Ianni juoksi tuulettamaan suoraan Mourinhon naaman eteen ja tämä sai portugalilaisen veren kiehahtamaan. Täysin raivoissaan ollut Mourinho yritti käydä käsiksi mieheen, mutta järjestyksenvalvojat ehtivät väliin.

Tämän jälkeen soppaan liittyi myös molempien joukkueiden pelaajia ja asian selvittäminen vei useamman minuutin, jotta peliä päästiin jatkamaan.

Valioliigaa pääset seuraamaan suorana lähetyksenä Viaplayn kautta!

Jose Mourinholla keitti kiinni Chelsea-valmentajaan

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut: