Mountfield-Frölunda näkyy ilmaiseksi – tässä CHL-finaali live stream

chl mountfield-frölunda

CHL-kausi huipentuu finaaliin tiistai-iltana klo 19:45. Tässä ilmainen live stream Tshekissä pelattavaan Mountfield-Frölunda-otteluun.

Mountfield-Frölunda – ilmainen CHL live stream

Frölunda tavoittelee tiistaina jo historiansa neljättä CHL:n mestaruutta, kun joukkue matkustaa Tshekkeihin Mountfieldin vieraaksi. Kotietu on varmasti isossa osassa tässäkin finaalissa, mutta toisaalta ruotsalaiset tietävät mitä vierasvoitto finaalissa vaatii, koska Kärpät kaatui Raksilassa vuoden 2016 loppuottelussa.

Mountfield ja Frölunda ovat toisilleen kohtuullisen tuttuja, sillä joukkueet pelasivat syksyllä samassa alkulohkossa. Tuolloin molemmat pelit menivät vierasjoukkueen nimiin, joten kumpikin pääsi maistelemaan voittoa.

Mainos alkaa

Frölunda on hienoinen suosikki finaaliin, mutta Mountfield on kotikaukalossa arvaamaton joukkue. Tshekkiläisjoukkueen kovuudesta kertoo se, että joukkue on laittanut kaksiosaisissa pudotuspeleissä lauluun Mannheimin, Zugin ja Djurgårdenin. Kaiken lisäksi tappioita ei tullut ainuttakaan pudotuspelien aikana.

Frölunda on puolestaan hävinnyt jokaisessa parissa aina avausosan, mutta toisessa osassa joukkue on tehnyt tarvittavat maalit jatkopaikkaan. Nyt häviöön ei enää ole varaa, mikäli mielii juhlia mestaruutta.

CHL-finaali käynnistyy tiistaina klo 19:45.

Kamppailu on nähtävillä tietysti myös ilmaiseksi, koska Unibet-TV lähettää matsin suorana lähetyksenä. Finaali näkyy, kunhan sinulla on Unibetin aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä, niin sen saat kätevästi auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

[yasr_overall_rating]


Joukkueet: ,