Video: Hurja vaaratilanne MotoGP -kisassa – pyörät kieppuivat holtittomasti kilpailijoiden keskelle

Motogp vaaratilanne/ Pallomeri.net

MotoGP-kisassa nähtiin melkoista draamaa, kun kaksi kuljettajaa törmäsivät ja heidän pyöränsä lensivät holtittomasti kanssakilpailijoiden joukkoon.

Itävallassa sunnuntaina ajetussa MotoGP-luokan kilpailussa jouduttiin todistamaan karmivaa episodia. Kisa jouduttiin keskeyttämään, kun Franco Morbidelli ja Johann Zargo ajoivat liian lähellä toisiaan ja törmäsivät juuri ennen radan kolmosmutkaa.

Oli jo aivan tarpeeksi vaarallista, että molemmat ajajat liukuivat pitkän matkan rataa ja radan vierustaa pitkin, mutta vaaramomentin nosti huippuunsa se, että myös heidän pyöränsä jatkoivat matkaansa radan poikki. Täysin holtittomasti pyörineet pyörät näet ajautuivat takaisn radalle ja aiheuttivat järkyttävän vaaratilanteen muille kuljettajille.

Matkassa oli kuitenkin onnea eikä kukaan ajanut kuskittomia pyöriä päin, vaikka osuma toki olikin aivan senteistä kiinni. Zargo poistui kolaripaikalta varikolle ja Morbidelli puolestaan käveli ambulanssiin, jolla hänet vietiin tarkempiin jatkotutkimuksiin. Kuin ihmeen kaupalla kukaan ei loukannut vakavasti hurjalta näyttäneessä tilanteessa.

Mainos alkaa

MotoGP-kisassa nähtiin hurja vaaratilanne:

Katso myös: Video: Lombardian ympäriajossa hirvittävä onnettomuus – superlupaus lensi kiviaidan yli rotkoon