Video: Moto3-luokassa nähtiin hurja kaatuminen – pyörä linkosi kuskin ilmaan

Albert Arenas Moto3 / Pallomeri.net

Sunnuntain Moto3 -luokan kilpailu sai dramaattisen käänteen, kun Albert Arenas kaatui ja lähti hetkeä myöhemmin hurjalle ilmalennolle.

Kauden molemmat ennen kuluvaa viikonloppua ajetut Moto3-luokan kisat voittanut espanjalainen Albert Arenas koki rajun ulosajon sunnuntaina ajetussa Andalusian GP:ssä.

Kisan puolivälin jälkeen Arenas menetti pyöränsä hallinnan. Hänen eturenkaansa petti alta ja hän ajautui radan 11. mutkassa rajusti hiekoille. Arenas liukui pitkän matkan yhdessä pyöränsä kanssa ja nousi korkealle ilmaan, kun hänen pyöränsä alkoi heittää volttia ja linkosi hänet ilmaan.

Arenas pääsi hurjalta näyttäneen ulosajonsa jälkeen omin avuin jaloilleen ja suuntasi lääkärin tarkastukseen. Arenasin johto Moto3-sarjassa oli kahden perkäkkäisen voiton myötä niin suuri, että hän pysyy pistetaulukon kärkipaikalla keskeytyksestään huolimatta.

Mainos alkaa

Kisan voittoon ajoi Tatsuki Suzuki. Kaikissa kauden kisoissa tähän asti paalupaikalle päätynyt Suzuki onnistui tällä kertaa säilyttämään kärkipaikkansa ruutulipulle asti.

Albert Arenas otti hurjan ilmalennonen Moto3-kisassa:

Katso myös: Video: Laukkakisassa sattui karu onnettomuus – jockey loukkaantui pahasti, hevonen jouduttiin lopettamaan