Lähde: Montreal virittelee jättimäistä ryöstöä – nyt kohteena on Patrik Laine

Lähde: Montreal virittelee jättimäistä ryöstöä – nyt kohteena on Patrik Laine

Montreal Canadiens ravisutti NHL-maailmaa, kun seura teki ”offer sheetin” Sebastian Aholle, millä suomalaistähti yritettiin ryöstää Carolina Hurricanesilta.

Carolina ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi tarjouksen edessä, vaan joukkue ilmoitti välittömästi vastaavansa Montrealin tarjoukseen. Näin ollen Ahon ryöstö jäi haaveeksi ja suomalainen pelaa myös ensi kaudella Carolina-paidassa.

Montrealin leirissä ei kuitenkaan ole jääty toimettomaksi, vaan seura havittelee jo uutta ryöstöyritystä. The Fourth Period -lehden päätoimittaja David Pagnottan mukaan Canadiens harkitsee tekevänsä ”offer sheetin” Patrik Laineelle.

Lainetta on pidetty jo aikaisemmin potentiaalisena kohteena, sillä Winnipeg Jetsillä on suuria ongelmia palkkakattonsa kanssa. Näin ollen Jetsillä voisi olla suuria vaikeuksia vastata tarjoukseen, mikäli Montreal tai joku muu seura raottaisi lompakkoa oikein kunnolla.

Pagnottan mukaan Montrealin kohteena saattaa olla myös Toronto Maple Leafsin Mitch Marner, joka ei ole päässyt sopuun jatkosopimuksesta. Päätoimittaja kuitenkin kertoo, että New York Islanders olisi Marnerin suhteen vielä enemmän tosissaan.

Montreal hakee seuraavaa ryöstöyritystä

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut