Montreal ja Buffalo laittoivat hurjat maalitalkoot pystyyn – vastaava nähty viimeksi lähes 30 vuotta sitten

Buffalo Montreal NHL - Pallomeri.net

Montreal Canadiens – ja varsinkin vierasjoukkue Buffalo Sabres – tulivat tiistaiseen otteluunsa melkoisella hurlumhei-meiningillä.

Peliä oli takana vain reilut puoli minuuttia, kun Rasmus Dahin vei vieraat johtoon, ja ajassa 0:52 taululla seisoivat jo 0-2-lukemat, kun JJ Peterka osui.

Reilua minuuttia myöhemmin Alex Tuch vei Buffalon jo kolmen maalin karkumatkalle ennen kuin Cole Caufield kavensi numerot 1-3:een ajassa 2:57.

Kyseessä on vasta NHL-historian neljäs kerta, kun ottelussa tehdään neljä maalia ensimmäiseen kolmeen minuuttiin. Tapahtuman harvinaisuudesta kertoo sekin, että viimeksi moinen nähtiin helmikuussa 1993 Detroit Red Wingsin ja New Jersey Devilsin välillä. Tuolloin neljä maalia tuli tosin täyteen jo ajassa 2:28, ja vielä viideskin osuma nähtiin jo ennen kolmen minuutin täyttymistä, ajassa 2:54, kun Detroit meni 3-2-johtoon.

Montrealin ja Buffalon välinen ottelu oli lopulta vierasjoukkueen näytöstä. Kahdeksan ottelun mittainen tappioputki tuli päätökseensä tylyn 7-2-voiton saattelemana. Illan tehomies oli Jeff Skinner, joka nakutti peräti viisi pistettä (2+3). Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilla.

Buffalo Sabres tuli otteluun niin sanotusti “hyvällä jalalla”:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Joukkueet: ,