Video: Suora punainen ratkaisuroolissa – Monacolta huima nousu PSG:tä vastaan

monaco psg - pallomeri.net

Monaco ja PSG kohtasivat perjantai-iltana Ranskan liigan ainoassa ottelussa, ja tästä matsista muodostuikin todellinen näytös, josta tapahtumia ei puuttunut.

Ottelu alkoi varsin odotetuin sävelin, sillä Kylian Mbappe vei vieraat johtoon 25. minuutilla ja kymmenisen minuuttia myöhemmin samainen nuorukainen lisäsi johdon jo kahteen.

Vielä ennen taukovihellystä pariisilaisilta ehdittiin myös hylkäämään peräti kaksi osumaa VAR-tarkastuksen jälkeen paitsiona. Näytti kuitenkin vahvasti siltä, että vieraat tulevat menemään menojaan.

Toisin kuitenkin kävi. Tauolla Monaco ryhdistäytyi ja se istahti vahvasti kuskin paikalle: Ensin Kevin Volland kavensi pelin ja reilun tunnin pelin jälkeen hän myös iski kotijoukkueen tasoihin.

Mainos alkaa

Draamaa oli luvassa vielä lopussa, kun PSG-puolustaja Abdou Diallo töppäsi pahemman kerran puolustuspäässä ja hän joutui repimään vastustajaa boksissa – hieman kuten Jere Uronen Nations Leaguen ottelussa aiemmin tällä viikolla.

Tuomari lähti tarkastamaan Diallon rikkeen VAR:n avulla ja tuloksena oli suora punainen kortti sekä rangaistuspotku Monacolle.

Espanjalainen keskikenttälegenda Cesc Fabregas laittoi pallon pilkulta sisään ja sinetöi kotijoukkueen huikean nousun sekä 3-2-voiton.

Tässä tilanteessa PSG:n romahdus sinetöityi:

(Rike nähdään videolla rankkarin jälkeen.)


Joukkueet: ,