Video: Monacon Aleksandr Golovin oli todellinen supervaihtomies – 10 sekuntia kentällä ja pallo komeasti pussiin

Aleksandr Golovin Monaco / Pallomeri.net

Monacon Aleksandr Golovin ei kauaa ihmetellyt tultuaan vaihdosta peliin. Golovin tykitti pallon pussiin oltuaan vain kentällä 10 sekuntia.

Jalkapallossa vaihtomiehillä on usein tärkeä rooli, kun pelin suuntaa halutaan muuttaa ja haetaan parempaa tulosta. Harvoin kuitenkaan tulosta tulee silmänräpäyksessä, mutta Ranskan Ligue 1:n keskiviikon kierroksella nähtiin tällainen tapaus.

Juuri kun 64. minuutti käynnistyi Lorientin ja Monacon välisessä ottelussa, teki vierasjoukkue vaihdon ja kentälle kirmasi venäläinen keskikenttäpelaaja Aleksandr Golovin.

Mainos alkaa

Peli jatkui Monacon rajaheitolla ja pallo heitettiin suoraan Golovinille. Hänellä oli tilaa edetä rangaistusalueen kulmalle ja selvästi hyvällä itseluottamuksella kentälle astellut Golovin antoi lapikkaansa laulaa.

Pallo painui komeasti takanurkkaan, joten Golovinin vaihto muutti pelin suuntaa vain 10 sekuntia sen jälkeen, kun hän oli ensimmäisen kerran astunut pelikentän puolelle.

Ottelun loppu oli muutenkin varsin maalirikas ja Monaco vei pisteet maalein 2-5.

Monacon Aleksandr Golovin tulee vaihdosta kentälle ja maalaa 10 sekunnissa:

Katso myös: Kuva: Kamerunilaispelaaja halusi vauhdittaa siirtoa pois Royal Antwerpista – ilmestyi treeneihin vihollisseuran paidassa eikä päässyt sisään


Joukkueet: