Todella nolo moka – Kansas City Chiefsin kymppitonnien arvoisiin Super Bowl -sormuksiin eksyi kirjoitusvirhe

Kansas City Chiefsin Super Bowl -sormukset

Kansas City Chiefsin ökysormuksissa on tällä kertaa satojen timanttien sun muiden jalokivien lisäksi myös nolo moka.

Yhdysvalloissa tavaksi noussut käytäntö joukkueille teetettävistä mestaruussormuksista on lähtenyt viime vuosikymmenten aikana aivan totaalisesti käsistä. Vaatimattomista ja tavanomaisista sormuksista alkanut perinne on muuttunut kymmenien ja satojen tuhansien dollareiden hintaiseksi aivan täydelliseksi ökyilyksi.

Helmikuussa toisen perättäisen Super Bowlinsa voittaneen Kansas City Chiefsin pelaajat saivat omat sormuksensa seuran järjestämässä tilaisuudessa. Chiefsin sormukset ovat skaalan överimmästä päästä. Jokainen pelaaja näet sai sormuksen, jossa on huimat 529 timanttia ja 38 rubiinia. Chiefisin sormusten on arvioitu olevan hieman yli 30 000 dollarin arvoisia.

Mainos alkaa:

Sormuksiin on tehty myös yksilöidyt kaiverrukset ja Chiefsille Super Bowlin voittanut pelikuvio on ikuistettu sormuksen sisälle. Lisäksi sormukseen on kaiverrettu myös Chiefsin jokaisen pudotuspeliottelun tulos. Tällä kertaa tämä tosin tarkoittaa myös sitä, että kaiken muun lisäksi sormukseen mahtuu myös nolo moka.

Pudotuspelijoukkueiden viereen on nimittäin kaiverrettu joukkueen sijoitus runkosarjassa. Miami Dolphinsin vieressä komeilee luku seitsemän, vaikka joukkue oli oman konferenssin kuudenneksi sijoittunut joukkue. Nähtäväksi jää korjataanko virhettä vai annetaanko kalliiden sormusten vain olla.

Kansas City Chiefsin pelaajat saavat Super Bowl -sormuksensa:

Tällä kertaa sormukseen jäi myös kiusallinen moka:

Katso myös: Kädestä löytyi tahmeaa ainetta – NY Metsin syöttäjä Edwin Diaz lensi suihkuun ennen ensimmäistäkään heittoa


Joukkueet: