Video: Juventuksen Moise Kean reagoi jäätävän rohkealla tavalla rasistisiin huutoihin

Moise Kean

Juventuksen Moise Kean sai kokea yhden jalkapallopelaajan painajaisista, kun nuorukainen joutui tiistaina rasististen huuteluiden kohteeksi.

Cagliari ja Juventuksen välinen ottelu sai ikävän lopun, kun vierasjoukkueen pelaajat joutuivat kuuntelemaan rasistisia huuteluita. Yksi kohteista oli Juventuksen superlupaus Moise Kean, joka kuitenkin näytti ylpeytensä jäätävän rohkealla tavalla heti 2-0-osumansa jälkeen.

Moni olisi saattanut perääntyä huuteluista, mutta Kean ei antanut periksi, vaan nuorukainen asettui katsomon eteen ja kuunteli ylväästi solvauksia ja osoitti vastaiskunsa Cagliari-fanien huuteluihin.

Vaikka kyseessä oli hieman provosoiva ele, niin toisaalta juurikaan parempaa kuittia ei olisi mahdollista antaa.

Hetken päästä paikalle saapuivat myös muut pelaajat, jotka ottivat Keanin huomaansa. Puolestaan Cagliarin pelaajat yrittivät rauhoitella kotiyleisöä, jotta tuo idioottimainen huutelu saataisiin kuriin.

Serie A:ssa on ollut tällä kaudella poikkeuksellisen paljon ongelmia rasismin kanssa, sillä muun muassa Inter-fanit ovat sortuneet halpamaiseen käytökseen useampaan otteeseen. Nähtäväksi jää, että mitä Italian jalkapalloliitto on mieltä Cagliari-fanien touhuista ja millaiset sanktiot seuralle ovat luvassa.

Juventuksen Moise Kean osoitti upeaa rohkeutta rasismin hetkellä

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: