Moise Kean jakoi somessa kuvaa villeistä bileistään – Everton tyrmistyi hyökkääjänsä käytöksestä

Moise Kean Everton / Pallomeri.net

Evertonin italialaishyökkääjä Moise Kean toimi käsittämättömän typerästi jakamalla kuvaa kotibileistä. Seura on erittäin pettynyt Keanin käytökseen.

Valioliigaseura Everton kertoo olevansa tyrmistynyt hyökkääjänsä Moise Keanin käytöksestä. 20-vuotias italialaishyökkääjä jäi brittilehti Daily Starin mukaan kiinni koronavirusta koskevan ohjeistuksen rikkomisesta, kun hän julkaisi sometilillään kuvaa itsestään villeissä kotibileissä.

Kean lähetti yksityiseen Snapchat-ryhmään videoita, joissa näkyy useita vieraita juhlimassa. Videot paljastavat varsin kouriintuntuvasti sen, että turvaväleistä ei pippaloissa piitattu, sillä videoilla näkyy muun muassa sylitansseja. Daily Starin tietojen mukaan bileet jatkuivat pitkälle aamuyöhön asti.

– Everton on tyrmistynyt kuultuaan, että ykkösjoukkueemme pelaaja ei välittänyt hallituksen ohjeistuksesta ja seuran käytännöstä koronaviruskriisiin liittyen. Seura on ilmaissut vahvan pettymyksensä pelaajalle ja tehnyt selväksi, että moista toimintaa on mahdotonta hyväksyä, seura muotoilee virallisessa tiedotteessaan.

Lue myös: Olympiakos saamassa rajut sanktiot sopupelijupakasta – putoaminen ja miljoonasakot uhkaavat


Pelaajat:
Joukkueet: