Video: Huikeaa materiaalia Stadin derbystä! Erotuomari Mohammad Al-Emara mikitettynä: ”Mä tukehdun tohon sprayhin”

Mohammad Al-Emara

Ruudussa julkaistava Mikan matkassa -ohjelma tarjosi loistavaa materiaalia, kun tuomari Mohammad Al-Emara oli mikitettynä Stadin derbyssä.

Suomen paras erotuomari Mohammad Al-Emara on erittäin arvostettu persoona pelaajien keskuudessa eikä ihme. Mika Ojalan johtamassa Mikan matkassa -ohjelmassa päästiin nyt tutustumaan tarkemmin erotuomarien työskentelyyn ja siihen, kuinka tarkasti esimerkiksi Al-Emara valmistautuu otteluihin.

Kirsikkana kakun päälle, niin suomalaistuomari oli mikitettynä Stadin derbyssä ja myös tätä materiaalia päästiin katsomaan. Loistavasti ottelussa viheltänyt Al-Emara piti langat käsissään koko kamppailun ajan, vaikka välillä kentällä nähtiinkin erimielisyyksiä.

Yksi tällainen tilanne oli ensimmäisen jakson lopulla tapahtunut välikohtaus, jossa Jani Bäckman ja Jair ottivat yhteen. HIFK-kapteeni kävi vielä puoliajan alussakin kyselemässä tilannetta Al-Emaralta, joka antoi rehellisesti mielipiteen asiaan.

– Bäckman. Ei teatterii. Sä laitoit hitosti suolaa siihen.

Toisella jaksolla päästiin kuulemaan pientä vitsailua tuomarin suusta, kun Al-Emara yritti hoputtaa HIFK-pelaajaa kentän sivuun huollettavaksi.

– Mennään jo, hei. Mä tukehdun tohon sprayhin, Al-Emara heitti.

Mohammad Al-Emara mikitettynä Stadin derbyssä

Koko Mikan matkassa -jakson pääset katsomaan TÄSTÄ LINKISTÄ!