Video: Huikea sankaritarina Marokon cupissa – Moghreb-vahdille punainen jatkoajalla, kenttäpelaaja torjui rankkarivoiton

Moghreb Tetouan Adil El Hassnaoui / Pallomeri.net

Moghreb Tetouan eteni Marokon Cupissa huikean urotyön ansiosta, kun keskikenttäpelaaja Adil El Hassnaoui joutui maaliin ja torjui voiton.

Moghreb Tetouan kaatoi Maghreb Fezin todelliseksi jännitysnäytelmäksi äityneessä Marokon Cupin puolivälierässä, joka venyi aina rangaistuspotkukilpailuun saakka.

Ottelu näytti Moghreb Tetouanin kannalta jo melko toivottomalta, kun jatkoajan lopulla joukkueen maalivahti lähti irtopallon perään, ajautui rangaistusalueen ulkopuolelle, koski palloon ja sai punaisen kortin.

Mainos alkaa

Maaliin komennettiin keskikenttäpelaaja Adil El Hassnaoui, joka joutui heti venymään, kun hän torjui tilanteesta tuomitun vapaapotkun.

Jatkoaika päättyi muutamaa minuuttia myöhemmin ja edessä oli rankkarikisa. El Hassnaoui nousi vastoin kaikkia todennäköisyyksiä joukkueensa suureksi sankariksi ja poimi kahdeksankierroksiseksi venyneessä kisassa kaksi torjuntaa johdattaen joukkueensa voittoon ja cupin välieriin.

Moghreb Tetouanin Adil El Hassnaoui komennetaan maaliin ja hän torjuu joukkueensa voittoon:

Katso myös: Video: Huimaa draamaa – tähtivahti Alisson puski Liverpoolille voiton lisäajalla