Törkeää filmausta Allsvenskanissa – MoDo:n Josef Ingman yritti kahdesti suolata jäähyä samalle vastustajalle

Josef Ingman modo

MoDo:n puolustaja Josef Ingman sortui törkeisiin tekoihin Allsvenskanin ottelussa, kun hän jäi kahdesti kiinni räikeästä filmauksesta.

Ruotsin jääkiekon kakkostason Allsvenskanin perjantain kierroksella nähtiin mainio jännitysnäytelmä, kun MoDo kaatui kotonaan Djurgårdenille jatkoajalla maalein 4-3.

Sinänsä hieno ottelu sai kuitenkin ehdottoman mustan silmän MoDo-pakki Josef Ingmanin toiminnan takia. Ingman näet jäi tv-kuvissa kahdesti nalkkiin todella räikeästä filmaamisesta. Erikoisen sivujuonteen temppuihin teki se, että molemmilla kerroilla toisena osapuolena tilanteissa oli Djurgårdenin Daniel Brodin.

Ensimmäinen törkeä filmi nähtiin kulmakamppailussa, jossa Brodin taklasi Ingmania. Hidastuskuvista näkee selvästi, ettei Brodinin kroppa käy lähelläkään Ingmanin päätä, mutta niin vain hän esitti saaneensa iskua vetämällä päätään teatraalisesti taaksepäin ja pidellen naamaansa.

Toinen tilanne tapahtui niin ikään MoDo:n kenttäpuoliskolla, kun Brodin meni Ingmanin ohi ja otti hänen olkapäähänsä pienen kontaktin. Ingman hyppäsi kuin mikäkin jalkapalloilija ja lysähti jäähän anelemaan tuomarilta jäähyä.

Jäähyjä tilanteista ei tullut kumpaankaan suuntaan. Sen verran asiasta tuli jälkipuintia, että tv-kuviin tallentui hetki, jossa Brodin puhui Ingmanin kanssa ja selvästi syytti tätä filmaamisesta.

MoDo:n Josef Ingman yrittää kahteen kertaan räikeästi filmata Djurgårdenin Daniel Brodinille jäähyä:

Katso myös: Lukon Thomas Gregoire sai tililleen kauden helpoimman maalinsa – Sportin Erik Riska ohjasi kiekon omaan rysään