Hämmentävä tutkimustulos – Mo Salah vähentänyt radikaalisti viharikoksia Liverpoolissa

Liverpool Arsenal Chelsea Mestarien liiga Afrikan mestaruuskilpailut veikkaus Mestarien liigan urheilukalenteri superviikonloppu Liverpool C More Wolvesin suomalaiset Mestarien liigan Viasatin urheilukanavat Yle Liverpoolilla Egyptin joukkue Mestarien liigan Real Madrid Egypti Mo Salah Liverpool Mestarien liiga urheilukalenteri valioliiga / Pallomeri.net

Mo Salah on Liverpoolin ykköstähti ja se näkyy myös kaupungin kaduilla, jossa on reagoitu hämmentävällä tavalla egyptiläisen saapumisen jälkeen.

Stanfordin yliopiston tutkimuksen mukaan Salahin tulon jälkeen viharikokset Liverpoolissa ovat vähentyneet jopa 18,9 prosenttia. Tämän lisäksi Liverpool-fanien islaminvastaiset tweetit ovat vähentyneet 50 prosentilla.

Tutkimusta voidaan pitää erittäinkin hämmentävänä, sillä yhden miehen vaikutus kaupunkiin on ollut suorastaan häkellyttävä kahden viimeisen vuoden aikana.

Salah on omalla esimerkillään poistanut ennakkoluuloja, joita muslimit ovat joutuneet kohtaamaan. Tämä tutkimus onkin osoitus siitä, miten merkittävä vaikutus jalkapallolla on koko yhteiskuntaan.

More than a game.

Mo Salah on vähentänyt viharikoksia Liverpoolissa


Pelaajat: