Mo Salah neuvoi Egyptin maalivahtia ennen rankkaria – Sadio Mane keskeytti ja näytti minne aikoo vetää

Sadio Mane Senegal / Pallomeri.net

Afrikan mestaruuskisojen finaalissa nähtiin huvittava tilanne, kun Mo Salah neuvoi Egyptin veskaria ja Sadio Mane keskeytti keskustelun.

Afrikan mestaruuskisojen finaali Egyptin ja Senegalin välillä oli samalla myös Liverpool-tähtien kohtaaminen, kun Egyptin Mo Salah ja Senegalin Sadio Mane iskivät yhteen.

Parivaljakon välillä nähtiin heti ottelun alkutekijöissä varsin koominen tilanne, kun Senegalille tuomittiin rankkari jo 7. minuutilla. Salah meni ennen rankkarin suorittamista antamaan maalivahti Gabaskille ohjeita, että minne Mane todennäköisesti ampuu.

Mane katsoi tilannetta hetken vierestä ja päätti hämmentää pakkaa. Mane lampsi paikalle ja näytti Gabaskille sormellaan minne aikoo ampua. Tämä oli tietenkin hämäysyritys, johon Gabaski ei mennyt, vaan hän torjui pilkun ja peli jatkui.

Kun varsinaisella peliajalla tai sen paremmin jatkoajallakaan ei maaleja nähty, niin peli venyi aina rankkarikisaan asti. Tällä kertaa Mane ei enää epäonnistunut, vaan ottelun ratkaissut onnistuminen lähti juuri hänen nappiksestaan ja Senegal pääsi näin juhlimaan maanosan mestaruutta

Mo Salah antaa ohjeita Egyptin veskarille, kun Sadio Mane lampsii paikalle ja näyttää minne aikoo ampua: