Ilmainen kisa! Veikkaa USA-Saksa avausmaalin syntyaika ja voita VIP-lippu MM-finaaliin

USA
Kuva: Getty Images

Lauantaina jääkiekon MM-kisoissa pelataan välierät, joista illan toinen herkkupala on USA-Saksa-ottelu.

MM-kisojen neljän joukkoon on selvinnyt melkoiset yllättäjät, sillä finaalipaikasta taistelevat vielä muun muassa Latvia ja Saksa.

Päivän ensimmäinen ottelu on Kanada-Latvia ja ilta huipentuu Yhdysvaltojen ja Saksan väliseen taistoon. Luvassa on varmasti äärimmäisen mielenkiintoiset taistot, sillä olisihan se jättimäinen paukku, jos finaalissa pelaisi esimerkiksi Latvia ja Saksa.

Mainos alkaa:

Tähän myöhäisempään taistoon on tarjolla myös huikaiseva kisa, jonka voittaja lunastaa itselleen VIP-lipun sunnuntain MM-finaaliin!

Veikkaa MM-välierän USA-Saksa avausmaalin syntyaika:

 

Avausmaalikisan säännöt & ehdot:

1. Veikkaa yläpuolella olevaa lomaketta käyttäen USA-Saksa-ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy lauantaina 27.5. klo 18:20.

Esimerkkiveikkaus: 11:26, tai vaikkapa 56:57.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken. Mikäli ottelu päättyy 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen VIP-lipun sunnuntaina 28.5. Tampereen Nokia Areenalla pelattavaan MM-finaaliin.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.