MM-puolivälierät: Venäjä-USA – tässä ilmainen live stream matsiin!

MM-puolivälierät: Venäjä-USA – tässä ilmainen live stream matsiin!

Jääkiekon MM-kisat tarjoilevat torstaina puolivälierät! Venäjä-USA – kuten kaikki muutkin kisojen jäljellä olevat ottelut – näkyvät ilmaisen live streamin välityksellä.

Venäjä-USA torstaina 23.5. klo 17:15 – ilmainen live stream

Jos ennakkoon hakee kovinta puolivälieräparia, niin se on ehdottomasti tässä. Venäjän ja USA:n kohtaamiset tuskin koskaan jättävät ketään kylmäksi – ja toivotaan, että niin on myös tällä kertaa.

Venäjä on ollut kisojen vakuuttavin joukkue – olihan se ainoa maa, joka selvitti alkusarjan ilman yhtään pistemenetystä. Punakoneen voiman saivat tuntea Norja lukemin 5-2, Itävalta 5-0, Tshekki 3-0, Italia 10-0, Latvia 3-1, Sveitsi 3-0 ja viimeisimpänä Tre Kronor, eli Ruotsi 7-4.

Joukkueen ykköstykki oli NHL:n pistepörssin suvereeniin tapaan nimiinsä vienyt Nikita Kucherov, joka merkkautti alkusarjan 7 otteluun pisteet 6+9=15.

USA puolestaan putosi viimeisessä ottelussa Kanadalle tulleen tappion takia A-lohkon neljänneksi. Kanadan lisäksi alkusarjassa tappio tuli myös Slovakialle.

Venäjä lähtee edessä olevaan puolivälierään selvänä ennakkosuosikkina, mutta jenkeillä on koossa sen verran laadukas ryhmä, ettei se varmastikaan tule helpolla nahkaansa myymään.

Venäjän ja USA:n välinen, Bratislavassa pelattava puolivälierä käynnistyy torstaina 23.5. klo 17:15.

Kaikki MM-lätkän matsit ovat katsottavissa ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä, eikä se maksa yhtään mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät maksutta rullaamaan.

Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM-kisojen puolivälierien ohjelma:

Torstai 23.5.

Klo 17:15 Kanada-Sveitsi (Kosice)

Klo 17:15 Venäjä-USA (Bratislava)

Klo 21:15 Suomi-Ruotsi (Kosice)

Klo 21:15 Tshekki-Saksa (Bratislava)

Alta pääset ihastelemaan vielä tiistaina pelatun Ruotsin ja Venäjän välisen matsin parhaat palat.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut