MM-puolivälierät: Tshekki-Saksa – tässä ilmainen live stream otteluun!

MM-puolivälierät: Tshekki-Saksa – tässä ilmainen live stream otteluun!

Jääkiekon MM-kisoissa on puolivälierien aika! Tshekki-Saksa – ja kaikki muutkin MM-lätkän matsit – näkyvät maksuttoman live streamin välityksellä.

Tshekki-Saksa torstaina 23.5. klo 21:15 – ilmainen live stream

Toni Söderholmin luotsaama Saksa ei missään nimessä vakuuttanut kovinkaan paljoa MM-kisojen alussa, sillä Iso-Britannia kaatui vain numeroin 3-1, minkä jälkeen Tanska-ottelusta oli tuloksena melkoisen nihkeä 2-1-voitto.

Tämän jälkeen Ranska kaatui 3-1. Slovakiaa vastaan Saksa käänsi ottelun kahden viimeisen minuutin aikana 1-2-tappioasemasta 3-2-voitoksi. Sen jälkeen oli kuitenkin edessä palautus maanpinnalle, kun Kanada murjoi Söderholmin suojatit peräti lukemin 8-1. Tappio tuli myös USA:ta vastaan (3-1), mutta alkusarjan päätöspelissä Suomi kaatui komeasti 4-2, mikä nosti Saksan jenkkien ohi lohkon kolmanneksi.

Tshekki avasi kisat komealla 5-2-voitolla Ruotsista ja tämän jälkeen joukkueen suvereenin voittokulun tahraksi muodostui ainoastaan Venäjälle kärsitty 0-3-tappio.

Tshekki lähtee Saksaa vastaan suurena ennakkosuosikkina, mutta olisiko Leon Draisaitlista ja kumppaneista järjestämään yllätyksen? Nyt siihen on ainakin niin sanotusti ”kaikkien aikojen mahdollisuus”.

Tshekin ja Saksan välinen, Bratislavassa pelattava puolivälierä käynnistyy torstaina 23.5. klo 21:15.

Kaikki MM-lätkän matsit ovat katsottavissa ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä, eikä se maksa yhtään mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät maksutta rullaamaan.

Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM-kisojen puolivälierien ohjelma:

Torstai 23.5.

Klo 17:15 Kanada-Sveitsi (Kosice)

Klo 17:15 Venäjä-USA (Bratislava)

Klo 21:15 Suomi-Ruotsi (Kosice)

Klo 21:15 Tshekki-Saksa (Bratislava)

Alta pääset ihastelemaan vielä tiistaina pelatun Tshekin ja Sveitsin välisen ottelun parhaat palat.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut