Todellinen sensaatio! Saudi-Arabia kaatoi Argentiinan MM-kisoissa

MM-kisoissa Argentiinan Argentiina-Chile Brasilia-Argentiina live stream copa america

Jalkapallon MM-kisoissa nähtiin tiistaina jättimäinen yllätys, kun mestarisuosikki Argentiina joutui nöyrtymään Saudi-Arabialle.

Argentiinalla ei pitänyt olla mitään ongelmia napata lohkovaiheen ensimmäisestä ottelusta voittoa, sillä Saudi-Arabia oli selvästi heikompi joukkue. Ensimmäinen jakso menikin käsikirjoituksen mukaan, sillä Lionel Messi iski avausmaalin rankkarista. Tämän jälkeen Argentiinalta nähtiin useampikin maali, mutta jokainen oli lopulta paitsio.

Tauolle mentiin kuitenkin odotetusti Argentiinan johdossa, eikä kukaan varmastikaan odottanut, että Saudi-Arabialla olisi enää mitään mahdollisuuksia. Sensaatio alkoi kuitenkin rakentumaan toisen jakson alussa, kun Saudi-Arabia onnistui lyhyessä ajassa iskemään kaksi osumaa ja siirtyi johtoon.

Argentiina lisäsi hyökkäysvoimaa kentälle, mutta kiri jäi melko ponnettomaksi. Täytyy kuitenkin antaa myös krediittiä Saudi-Arabialle, joka pelasi taktisesti todella loistavan ottelun.

Näin ollen Argentiinan turnaus sai pahimman mahdollisen startin, kun tuloksena oli helpoimmasta pelistä tappio. Nyt koko turnaus on jo katkolla seuraavassa ottelussa, joka on käytännössä pakkovoitto maalle.

Muut joukkueet lohkossa ovat Puola ja Meksiko, joten ilmaisia pisteitä ei todellakaan ole jaossa.