MM-pronssiottelu: Venäjä-Tshekki – tässä ilmainen live stream matsiin!

MM-pronssiottelu: Venäjä-Tshekki – tässä ilmainen live stream matsiin!

Jääkiekon MM-kisoissa on edessä finaalipäivä! Pronssiottelun agendana on Venäjä-Tshekki – ja myös tähän matsiin on saatavilla ilmainen live stream.

Venäjä-Tshekki sunnuntaina 26.5. klo 16:45 – ilmainen live stream

Kanada jätti Tshekin välierässä vailla mahdollisuuksia, kun vaahteralehtipaidat löivät jo toisessa erässä pelin 3-0:aan. Päätöserässä Kanada osui vielä kahdesti Tshekin yhtä maalia vastaan, joten päätösnumerot kirjattiin muotoon 5-1.

Toisessa välierässä nähtiin – kuten kaikki varmasti jo tietävät – todellinen jymypommi, kun Suomi marssi Venäjän yli finaaliin kapteeni Marko Anttilan maalin turvin.

Venäjä oli tähän asti marssinut kisoissa majesteettisella tavalla pelistä toiseen, mutta Kevin Lankisen huippupelastusten avittamana Ovechkin, Malkin, Kucherov, Dadonov, Gusev ja kumppanit joutuivat kokemaan valtaisan pettymyksen.

Ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja arvaillakseen, että varsinkin juuri Venäjän puolella saattaa olla suuria motivaatio-ongelmia pronssiottelua kohtaan. Voisiko Tshekillä olla jopa yllätyksen paikka?

Venäjän ja Tshekin välinen, Bratislavassa pelattava pronssiottelu käynnistyy sunnuntaina 26.5. klo 16:45.

Kaikki MM-lätkän matsit ovat katsottavissa ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä, eikä se maksa yhtään mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät maksutta rullaamaan.

Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM-kisojen sunnuntain ohjelma:

Pronssiottelu: Venäjä-Tshekki 16:45 (Bratislava)

Finaali: Kanada-Suomi 21:15 (Bratislava)

Alta pääset ihastelemaan vielä lauantaina pelattujen välierien parhaat palat. Ylemmällä videolla Venäjä-Suomi, alemmalla puolestaan Kanada-Tshekki.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut