MM-kisat: Tanska – Tunisia | 22.11. klo 15:00

MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Tiistaina pelataan peräti neljä MM-kisaottelua, joten pelitarjontaa löytyy valtavasti. Nyt otetaan käsittelyyn Tanska-Tunisia.

Tanska – Tunisia

Tanska voi olla yksi todellinen musta hevonen MM-kisoihin, sillä maa on kehittynyt todella kovaa vauhtia viime vuosien aikana. Tästä osoituksena on viime EM-kisoissa tullut paikka neljän parhaan joukkoon. Nyt maalta odotetaan todellista läpimurtoa isojen joukkoon myös MM-kisoissa.

Tanskan kannalta avausottelu on äärimmäisen tärkeä, sillä lähtökohtaisesti Tunisia on ainut uhkaaja jatkopaikalle. Näin ollen voitto pitäisi pystyä nappaamaan, jotta lohkovaihe käynnistyy odotetulla tavalla.

Maiden välinen tasoero on selvä Tanskan hyväksi, joten lähdetään siitä liikkeelle, että yllätystä ottelussa ei nähdä. Esimerkiksi Coolbetilla saa Tanskan voitosta kertoimeksi 1.58, joka kelpaa lapulle.