MM-kisat: Saksa – Japani | 23.11. klo 15:00

MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

MM-kisat tarjoilee keskiviikolle Saksan ja Japanin välisen ottelun, joka on kummallekin maalle turnauksen ensimmäinen.

Saksa – Japani

Saksan kokoonpanossa on sukupolvi vaihtumassa, joten pikku hiljaa tarvitaan uusia vastuunkantajia. Pienen myllerryksen johdosta maa ei kuulu aivan sinne suurimpien mestarisuosikkien joukkoon, mutta onhan kentälle kuitenkin laittaa todellakin laatua. Kenties ne aivan kirkkaimmat maailmantähdet puuttuvat, mutta joukkueen kemian kannalta se ei ole välttämättä huono asia.

Japani on ennakolta selvästi heikompi nippu, joten lähtökohtaisesti voittajasta ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä. Saksalla ei ole kuitenkaan varaa lähteä takki auki, sillä pisteitä ei ole varaa menettää, koska odottaahan lohkossa vielä muun muassa Espanja.

Vaikka tiistai tarjoilikin yllätyksiä, niin keskiviikkona niitä ei ole luvassa. Saksan voitto löytääkin tiensä lapulle. Tällä hetkellä markkinoiden korkein kerroin löytyy Coolbetilta, joka tarjoaa Saksan voitosta kertoimen 1.50.