MM-kisat lauantaina: Tanska-USA – tässä maksuton live stream otteluun!

MM-kisat lauantaina: Tanska-USA – tässä maksuton live stream otteluun!

Tanska jatkaa kovia otteluitaan, kun lauantaina vastaan luistelee Yhdysvallat. Tanska-USA-matsiin on saatavilla ilmainen live stream!

Tanska-USA 18.5. klo 13:15 – ilmainen live stream

Torstainahan Tanska kohtasi Suomen ja tuloksena oli Leijonien 3-1-voitto. Kyseisessä matsissa juutit kuitenkin osoittivat sen, että myös heiltä löytyy osaamista – eikä Suomi missään nimessä päässyt helpolla.

Tanskalla on kisoista kasassa kaksi voittoa, kun avausottelussa kaatui jatkoajan jälkeen Ranska, ja Iso-Britannia jäi jalkoihin peräti lukemin 9-0. Saksa oli kuitenkin liian kova pala purtavaksi ja siitä punavalkoisille oli tuloksena niukka 2-1-tappio.

USA:n todellinen iskuvoima on kiistatta yhä vielä näkemättä. Aika-ajoin jenkeiltä on nähty loistavaa peliä, mutta viimeisimpänä pelattu 6-3-surffailu Iso-Britanniaa vastaan ei varsinaisesti antanut vieläkään vastauksia siihen kysymykseen, millaisesta ryhmästä todellisuudessa on kyse.

Jenkit lähtevät Tanskaa vastaan pelattavaan otteluun luonnollisesti suurena ennakkosuosikkina, mutta tuskinpa Tanska täysin puolivaloilla pelattaessa kaatuu.

Tanskan ja USA:n välinen matsi käynnistyy lauantaina kello 13:15.

Kaikki MM-lätkän matsit ovat katsottavissa ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä, eikä se maksa yhtään mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät maksutta rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

MM-kisojen lauantain otteluohjelma:

Klo 13:15 Latvia-Venäjä

Klo 13:15 Tanska-USA

Klo 17:15 Italia-Norja

Klo 17:15 Kanada-Saksa

Klo 21:15 Iso-Britannia – Slovakia

klo 21:15 Ruotsi – Sveitsi

Alta pääset ihastelemaan vielä torstaina pelatun, Suomen ja Tanskan välisen matsin parhaat hetket.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut