MM-kisat maanantaina: Kanada-Tanska – tässä ilmainen live stream!

MM-kisat maanantaina: Kanada-Tanska – tässä ilmainen live stream!

Tanska saa maanantaina vastaansa Saksan yli lukemin 8-1 jyränneen Kanadan. Kanada-Tanska on nähtävissä ilmaisen live streamin välityksellä!

Kanada-Tanska 20.5. klo 21:15 – ilmainen live stream

Kanada osoitti lauantaisessa Saksa-ottelussa, mikä se on maitaan. Kisan alkutaipaleen joukkue paineli ehkäpä hieman puolilla valoilla, mutta lauantaina vaahteralehtipaidat painoivat hyvin pelanneen Saksan jäänrakoon peräti lukemin 8-1.

Tanskan kisataival päättyy alkusarjaan, se on jo varmaa. Joukkue ei onnistunut napsimaan pisteitä tärkeistä otteluista ja komea 9-0-voitto Isosta-Britanniasta sekä Ranskasta tullut 5-4-voitto rankkarikisan jälkeen jättivät juuteille lopulta vain luun käteen.

A-lohkosta puolivälieriin marssivat USA, Suomi, Kanada sekä Saksa. Vaikka Tanska voittaisi molemmat jäljellä olevat ottelunsa ja Saksa puolestaan onnistuisi tiistaina kaatamaan Suomen, sekään ei riitä jatkopaikkaan.

Kanadan ja Tanskan välinen matsi käynnistyy maanantaina kello 21:15.

Kaikki MM-lätkän matsit ovat katsottavissa ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä, eikä se maksa yhtään mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät maksutta rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

MM-kisojen maanantain otteluohjelma:

Klo 17:15 Ranska – Iso-Britannia

Klo 17:15 Ruotsi-Latvia

Klo 21:15 Itävalta-Italia

Klo 21:15 Kanada-Tanska

Alta pääset ihastelemaan vielä lauantaina pelatun Kanadan ja Saksan välisen matsin parhaat palat.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut