MM-kisat: Englanti – USA | 25.11. klo 21:00

MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

MM-kisat jatkuvat kovalla temmolla, sillä perjantaina on ohjelmassa jälleen neljän ottelun pelipäivä. Tässä vihje iltaan!

Englanti – USA

Englannin urakka MM-kisoissa käynnistyi jäätävällä murskavoitolla, kun Iran kaatui numeroin 6-2. USA puolestaan pelasi avausottelussa 1-1-tasapelin Walesin kanssa. Englanti voikin varmistaa jo jatkopaikkansa tänään, jos maa onnistuu kaatamaan jenkit.

Ja se pitäisi olla todennäköistä, sillä joukkueiden välillä on jopa selvä tasoero. Vaikka USA:n riveistä löytyy laadukkaita yksilöitä, niin materiaalin leveys ja monipuolisuus on selvästi Englannin eduksi.

Kun paineetkin helpottivat avausvoiton myötä, niin viheriöllä saatetaan perjantaina nähdä vapautunut joukkue. Kilpailu pelipaikoista on myös aivan jäätävän kovaa, joten yhdelläkään englantilaisella ei ole varaa löysäillä kentällä.

Laitetaan lapulle Englannin voitto, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.53.