Jääkiekon MM-kisat: Ruotsi-Sveitsi – tässä ilmainen live stream matsiin!

Ruotsi-Sveitsi jääkiekon mm-kisat live stream

MM-kisat tarjoilee lauantai-iltaan herkkua, kun Tre Kronor ja Sveitsi iskevät yhteen. Ruotsi-Sveitsi on nähtävissä ilmaisen live streamin kautta!

Ruotsi-Sveitsi 18.5. klo 21:15 – ilmainen live stream

Sveitsi on aloittanut kisat mahtipontisesti marssien voitosta toiseen. Tätä mahtipontisuuden sädekehää himmentää kuitenkin asteen verran se fakta, että Sveitsin kohtaavat maat ovat olleet ne neljä B-lohkon helpointa: Italia kaatui 9-0, Saksa 3-1, Itävalta 4-0 ja Norja 4-1.

Lauantaina joukkueella onkin edessään todellinen testi, kun vastaan asettuu NHL-tähdillä ladattu Tre Kronor.

Ruotsi kärsi avausottelussaan yllätystappion Tshekille (2-5), mutta sen jälkeen tilille on kertynyt murskavoitot Italiasta (8-0), Norjasta (9-1) sekä Itävallasta (9-1).

Lauantaisessa ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki, ja se joukkue kantaa sinikeltaisia paitoja. Olisiko Sveitsistä kuitenkin yllättämään? Se selviää lauantaina kello 21:15 alkaen.

Kaikki MM-lätkän matsit ovat katsottavissa ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä, eikä se maksa yhtään mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät maksutta rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua TÄSTÄ LINKISTÄ!

MM-kisojen lauantain otteluohjelma:

Klo 13:15 Latvia-Venäjä

Klo 13:15 Tanska-USA

Klo 17:15 Italia-Norja

Klo 17:15 Kanada-Saksa

Klo 21:15 Iso-Britannia – Slovakia

klo 21:15 Ruotsi – Sveitsi

Alta pääset vielä ihastelemaan torstaina pelatun Ruotsin ja Itävallan välisen matsin parhaat hetket.