MM-kisat lauantaina: Kanada-Saksa – tässä ilmainen live stream matsiin!

Kanada-USA Kanada-Saksa live stream mm jääkiekko

Mahtavasti MM-kisat aloittanut Saksa pääsee lauantaina todelliseen testiin. Kanada-Saksa on nähtävissä ilmaisen live streamin välityksellä!

Kanada-Saksa 18.5. klo 17:15 – ilmainen live stream

Saksa on aloittanut MM-kisat puhtaalla pelillä napaten neljä voittoa ja se on A-lohkon kärjessä. Matkan varrella ovat kaatuneet Iso-Britannia (3-1), Tanska (2-1), Ranska (4-1) ja Slovakia (3-2).

Näistä varsinkin viimeinen oli melkoinen näytös, sillä kisaisäntä Slovakia kirjaimellisesti suli lopussa. Ottelua oli jäljellä vajaat pari minuuttia, kun Mannheim-hyökkääjä Markus Eisenschmid toi Saksan 2-2:een. Kun peliä oli jäljellä enää puolisen minuuttia, Leon Draisaitl iski ottelun voittomaalin kotiyleisön pettymykseksi.

Kanada puolestaan on yhä varsin suuri kysymysmerkki, sillä joukkueen otteet ovat olleet varsin ailahtelevaa sorttia. Ranskaa vastaan pelattu matsi näytti jo avauserässä olevan täysin vaahteralehtipaitojen heiniä, mutta Ranska nousi vielä päätöserässä maalin päähän 3-2-tilanteeseen.

Voisiko Saksalla olla mahdollisuus jopa todelliseen yllätykseen, vai alkaako jättiläinen pikkuhiljaa heräilemään?

Kanadan ja Saksan välinen matsi käynnistyy lauantaina kello 17:15.

Kaikki MM-lätkän matsit ovat katsottavissa ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä, eikä se maksa yhtään mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät maksutta rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua TÄSTÄ LINKISTÄ!

MM-kisojen lauantain otteluohjelma:

Klo 13:15 Latvia-Venäjä

Klo 13:15 Tanska-USA

Klo 17:15 Italia-Norja

Klo 17:15 Kanada-Saksa

Klo 21:15 Iso-Britannia – Slovakia

klo 21:15 Ruotsi – Sveitsi

Alta pääset ihastelemaan vielä torstaina pelatun, Kanadan ja Ranskan välisen matsin parhaat hetket.