Video: MLS-tuomarilla ei kauaa nokka tuhissut – historian nopein VAR-tarkistus?

Alex Chilowicz MLS / Pallomeri.net

MLS-tuomari Alex Chilowiczilla on näkö kunnossa ja itseluottamus kohdillaan. Hän näet suoritti kenties historian nopeimman VAR-tarkistuksen.

San Jose Earhtquakesin ja Portland Timbersin välisessä MLS-ottelussa nähtiin jotain, mistä Euroopassa voidaan toistaiseksi vain haaveilla. Erotuomari Alex Chilowicz nimittäin teki ottelussa kenties kaikkien aikojen nopeimman VAR-tarkistuksen.

San Josen Vako sai 76. minuutilla pallon rangaistusalueella ja pääsi kokeilemaan maalintekoa. Hän harhautti maalivahdin tyylikkäästi ja tuikkasi pallon kohti tyhjää häkkiä, mutta Portland-pakki pelasti tilanteen maaliviivalta.

Tai näin ainakin luultiin. Puoli minuuttia myöhemmin VAR-tuomari vinkkasi erotuomarille, että hänen kannattaisi käydä vilkaisemassa monitoria. Chilowicz puhalsi pelin poikki, lampsi monitorille, katsoi sitä hädin tuskin puolen sekunnin verran ja tuomitsi San Joselle maalin.

Mainos alkaa

Vakon maalilla San Jose tasoitti lukemiksi 1-1. Tämä jäi myös ottelun lopputulokseksi.

MLS-tuomari Alex Chilowicz ja todennäköisesti kaikkien aikojen sukkelin VAR-tarkistus:

Katso myös: Video: Brasilian Serie C:ssä raju välikohtaus – Treze-pelaajien protestointi meni yli, poliisi käytti pippurisumutetta