Video: Huikeaa lisäajan draamaa MLS:ssä – veskarilta hylättiin kaksi torjuntaa, kolmannesta kolahti voittomaali

MLS rankkaridraama / Pallomeri.net

MLS:ssä nähtiin aivan mieletöntä lisäajan draamaa, kun New Yorkilta hylättiin kaksi rankkaritorjuntaa ja Montreal rokotti kolmannesta.

Club de Foot Montrealin ja New York Red Bullsin välinen MLS-ottelu oli tasainen vääntö, joka näytti päättyvän pistejakoon maalein 1-1, kunnes lisäajalla alkoi tapahtua.

Montrealille tuomittiin rankkari ottelun 93. minuutilla ja näin ratkaisun avaimet annettiin kotijoukkueen kouraan. NYRB:n maalivahti Carlos Miguel kuitenkin venyi torjuntaan.

Tuomari sai kuitenkin hetken päästä korvanappiinsa tiedon, että torjunta olisi syytä tarkistaa. Videolta paljastui, että Miguel oli lähtenyt liian aikaisin vastaan ja näin torjunta hylättiin.

Miguel nappasi myös uusintarankkarin, mutta hetkeä myöhemmin tismalleen sama kuvio toistui. Videotarkistus kertoi armottomasti, että Miguel otti jälleen ennakkoa, joten torjunta hylättiin.

Kolmas kerta lopulta toden sanoi, sillä Montrealin Victor Wanyama ei tällä kertaa erehtynyt, vaan niittasi joukkueelleen 2-1-voittomaalin.

MLS-ottelussa Montrealin ja New York Red Bullsin välillä nähtiin huikeaa lisäajan rankkaridraamaa:

Katso myös: Video: Championshipissä nähtiin uskomaton maali – Fulham-kärki ohjasi veskarin paniikkipurun rinnalla sisään