Video: MLS-veskari töhöili vastustajalle nolon tasoituksen – paikkasi virhettä virheellä ja aiheutti rankkarin

Portland cincinnati mls is back 2020 / Pallomeri.net

Portland Timbers ajautui tiukkaan paikkaan MLS is Back -turnauksen pudotuspeleissä, kun maalivahti Steve Clark töppäili vastustajalle lopussa tasoituksen.

Pohjois-Amerikan jalkapalloliiga MLS:n paluuturnaus MLS is Back on edennyt jo pudotuspelivaiheeseensa. Varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa pelattu Portland Timbersin ja FC Cincinnatin välillä pelattu ensimmäisen kierroksen ottelu ratkesi Portlandin hyväksi vasta rangaistuspotkukilpailun kautta maalein 2-1.

Peli olisi voinut päättyä Portlandin voitonjuhliin jo varsinaisen peliajankin jälkeen, mutta maalivahti Steve Clarkille 80. minuutilla sattunut oikosulku aiheutti Cincinnatille rankkarin, jonka jälkeen peli eteni tasatilanteessa aina pilkkukisaan asti.

Tilanteessa Clark näytti ensin ottavan Cincinnatin suoraan häntä päin ampuman pitkän pallon käsiinsä, mutta hän muuttikin mielensä ja yritti kuollettaa palloa ollen huonossa asennossa, joten pallo kimmahtikin hänestä pois päin. Paikalle oli koko ajan tulossa prässäämmään myös Cincinnatin hyökkääjä, jolla oli nyt tilaisuus iskeä irtopalloon kiinni.

Mainos alkaa

Tajuttuaan virheensä Clark paikkasi tilanteen virheellä. Hän sukelsi pallon perään ja päätyi kaatamaan käsillään palloon pyrkineen Cincinnati-hyökkääjän.

– Mitä….mitä oikein touhuat? Siis mitä sinä oikein touhuat? Kysyn tämän vielä kerran selkeästi: mitä oikein touhuat?!? Ota pallo käsiisi ja homma olisi ollut sillä selvä, tylytti ottelun selostaja.

Clarkin puolustukseksi on kuitenkin todettava, että vaikka virhe pisti joukkueen tukalaan asemaan, niin hän myös otti rangaistuspotkukisassa yhden pilkuista kiinni ja paikkasi varsinaisen peliajan virheensä kutakuinkin parhaalla mahdollisella tavalla.

Steve Clarkin MLS is Back -turnaus oli lähellä päättyä noloon töhöilyyn:

Katso myös: Video: Valioliigasta pudonnut Bournemouth harkitsee oikeustoimia – Hawk-Eyen missaama maali olisi riittänyt säilymiseen