Kuva: Disney World vedättää härskisti MLS-seuroja – pelaajille tarjoillaan ala-arvoista ruokaa sikahintaan

MLS Disney Worldissa / Pallomeri.net

Ruokavalio on tärkeä asia urheilijoille, mutta ei näemmä Disney Worldille, joka tarjoaa MLS-pelaajille vaatimatonta ruokaa todellisin kiskurihinnoin.

Pohjois-Amerikan jalkapalloliiga MLS:n on tarkoitus jatkaa kauttaan 8. heinäkuuta Orlandon Disney Worldissa pelattavalla turnauksella.  Joukkueet majoittuvat Disney Worldin hotelleihin ja pelaajille tarjottava ruoka on aiheuttanut aiheellista parranpärinää.

Koronaviruksen vuoksi pelaajille on ainakin näin alkuvaiheessa tarjolla joukkuekohtaiset ruokailutilat ja valmisaterioita. Pelaajille jaettu ruokalista vaikutti vähintäänkin kelvolliselta, mutta totuus paljastui aivan toisenlaiseksi.

Asia nousi esille, kun Toronto FC:n Omar Gonzalez jakoi Twitter-tilillään kuvan ruokalistasta ja saamastaan lounaslaatikosta. Laatikon kertoma oli varsin karua. Laatikossa on kaksi paahtopaistileipää, banaani ja pieni astia perunasalaattia. Lisäksi lounaaseen kuului pullo vettä.

Mainos alkaa

Gonzalezin joukkuetoveri Eriq Zavaleta heitti vettä kiukaalle vastaamalla Gonzalezin twiittiin kuvalla omasta lounaastaan, eikä Zavaletan ottama kinkkuvaihtoehto ollut ainakaan parempi.

Vastaavanlaisella ruokahuollolla tuskin pärjäisi edes sunnuntaikävelijä ammattiurheilijasta puhumattakaan. Urheilijalle ruokavalio on äärimmäisen tärkeä asia, mutta Disney Worldin keittiölle se ei sitä mitä ilmeisimmin ole muuten kuin hinnan puolesta.

Pelaajien lounaista näet peritään aivan posketon 65 dollarin päivittäinen hinta. Pelaajat eivät tiettävästi joudu itse maksumiehiksi, vaan seurat hoitavat laskun kuittaamisen, mutta on helppo todeta, etteivät seurat saa rahalleen vastinetta.

Tällaisesta lounaasta Disney World rokottaa MLS-seuroja 65 dollaria laatikolta:

Tältä näyttää kinkkuvaihtoehto:

Tsekkaa myös: Video: Cristiano Ronaldo painoi maagisen maalin – hirmuinen kaukolaaki aivan yläpesään