MLS jatkaa kauttaan Disney Worldissa – pelit jatkuvat arvokisojen hengessä

Robin Lod MLS Minnesota - pallomeri.net

Pohjois-Amerikan jalkapalloliiga MLS on saanut jatkosuunnitelmansa valmiiksi. Liigan uusi kotipesä on Disney World, jossa pelataan turnausmuotoisesti.

Pohjois-Amerikan jalkapalloilun lippulaivaliiga Major League Soccer on muiden urheilusarjojen tavoin ollut hyllyllä koronaviruksen takia maaliskuusta lähtien. Sarja ehdittiin tuolloin aloittaa, mutta kautta saatiin pelattua vain kaksi kierrosta ennen kuin ovet oli lyötävä säppiin toistaiseksi.

Nyt MLS tiedottaa sivuillaan. että pelit saadaan jatkumaan. Keskeytynyt kausi alkaa uudestaan 8. heinäkuuta teemapuisto Disney Worldissa, joka sijaitsee Floridan osavaltiossa Orlandon kaupungissa.

Disney Worldissa toimiva ESPN:n Wide World of Sports -urheilukeskus toimii liigan tukikohtana. Kyseessä ei kuitenkaan ole normaalien sarjapelien jatkuminen sinänsä, vaan pelit pelataan arvokisoista tutulla tavalla. Joukkueet on jaettu kuuteen lohkoon ja lohkovaiheen jälkeen edessä on pudotuspelit. Finaali pelataan 11. elokuuta.

Mainos alkaa

Tämän jälkeen kausi jatkuu normaalisti siten, että turnauksen lohkopelien pisteet lasketaan mukaan normaalihin MLS:n sarjapisteisiin. Disney Worldissa pelattavan turnauksen lisäporkkanana toimii se, että turnauksen voittaja saa myös paikan Concacaf-alueen, eli Pohjois- ja Keski-Amerikan sekä Karibian alueen yhteiseen Mestarien liigaan.

Tsekkaa myös: Video: Mario Balotelli ei saanut osallistua harjoituksiin – Brescia aikoo purkaa sopimuksen