MLB-vihjeet: Cleveland Indians – Chicago White Sox

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Keskiviikon MLB-vihjeet tulevat Cleveland Indiansin ja Chicago White Soxin välisestä ottelusta. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 01:10.

MLB-vihje

Cleveland ja Chicago White Sox iskevät tänään yhteen ottelusarjan kolmannessa ottelussa. Cleveland on voittanut kaksi aiempaa ottelua 4-3 ja 5-3 lukemin.

Kotijoukkue Cleveland on avannut kautensa mainiosti, kun viidestä pelatusta ottelusta on kasassa neljä voittoa. Vierasjoukkue White Soxin tilanne on täysin erilainen, sillä joukkue on onnistunut voittamaan tähän päivään mennessä vain yhden ottelun.

Clevelandin aloittava syöttäjä on Zach Plesak, joka avaa kautensa tänään. Plesak esiintyi tulokaskaudellaan kelvollisesti, sillä miehen ERA näytti lukemaa 3.81, 21 startin päätteeksi.

Vierasjoukkue White Soxin syöttökummun valtaa Lucas Giolito. Gioliton kauden avaus oli todellinen katastrofi, sillä Minnesota tykitti peräti seitsemän juoksua Gioliton syöttövuorojen aikana.

Cleveland on kokonaisuudessaan White Soxia laadukkaampi joukkue. Kun tähän lisätään vielä Indiansin kotietu, White Soxin alkukauden vaikeudet sekä Gioliton surkea startti niin vierasjoukkueen menestykseen on hieman vaikea uskoa.

Indians on voittanut sarjan aiemmat ottelut ja uskomme saman menon jatkuvan myös tänään. Indiansin kotivoitolle tarjottu 1,99 kerroin kelpaa mainiosti mukaan peleihin.

Muut MLB-vihjeet

Kansas City Royals (2,11)

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Lue myös: Pesäpallokausi 2020 – Nappaa 10 euron riskitön veto joka viikko

Coolbet
Cleveland – Chicago White Sox
Alkaa: 30.7. klo 01:10
Vihje: Cleveland
Kerroin: 1.99
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!