MLB-vihjeet: Aprillipäivän valinnoissa kovia kertoimia!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet ovat tänään altavastaajan ja overin kelkassa, sillä kumpikin hälyttävät meidän papereissa jopa melko selvinä ylikertoimina.

MLB-vihjeet: Aprillipäivän valinnoissa kovia kertoimia!

Pittsburgh Pirates – St Louis Cardinals klo 20.05

Valinta: St Louis Cardinals ML (2.11) @Coolbet

Arvio: 54%

Rajakerroin: 1.85

Pittsburgh Pirates ja St Louis Cardinals aloittavat tänään sarjansa Pennsylvaniassa ottelulla, jossa kerroin asetanta on meidän yhtälöiden mukaan väärinpäin. St Louis Cardinals on meillä jopa 54% suosikki, kun taas kerroinasetanta antaa olettaa Piratesin olevan 55-56% suosikki.

Cardinalsin pitcherinä nähtävä Adam Wainwright on MLB.comin mukaan ollut välillä vaikeuksissa Piratesin kotistadion PNC Parkilla, mutta tästäkin huolimatta meidän arviomme nojaa liian selvästi Cardinalsin suuntaan, jotta 2.11 kerroin voitaisiin tarjouksena ohittaa.

Cleveland Indians – Chicago White Sox klo 23.05

Valinta: Yli 7.5 juoksua (2.00) @Coolbet

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1.92

Hieman maltillisempaa etua on puolestaan tunnistettavissa Cleveland Indinansin ja Chicago White Soxin välisestä sarjan avausottelusta. Mike Clevinger (Indians) ja Ivan Nova (White Sox) tulevat molemmat hyvistä asetelmista otteluun, kun Clevingerillä on allaan loistava kausi ja Novalla puolestaan erinomainen preseason. Näistä asioista huolimatta löydämme overista tähän otteluun parhaan peli-idean.

MLB-vihjeet luottavatkin siis tässä vaiheessa omaan arvioonsa ottelun totalin suhteen ja pelaamme tähän matsiin yli 7.5 juoksua 2.00 kertoimella. Cleveland saadaan myös meillä selväksi suosikiksi, mutta tällä kertaa vain 1.59 kertoimen tarjoava Indians ML ei lähde meidän suosituslistalle.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

MLB-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!