MLB-vihjeet 9.4.2019: Keskiviikon aamuyön valinnat!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet ovat tänään aamuyön otteluiden parissa ja tekee valintansa 11 ottelun kattauksesta. Valinnan varaa siis on jälleen runsaasti!

MLB-vihjeet 9.4.2019: Keskiviikon aamuyön valinnat!

Philadelphia Phillies – Washington Nationals

Valinta: Washington Nationals ML (2.26)

Mainos alkaa

Arvio: 50%

Rajakerroin: 2.00

MLB-vihjeet ovat myös tänään Washington Nationals myönteisiä, vaikka eilen tämä ratkaisu jättikin valitsijansa tylysti rannalle. Aaron Nola on toki todella kova, mutta eipä Stephen Strasburgiakaan voi huonoksi väittää. Todella tasainen matsi meidän papereissa, joka menee kertoimensa puolesta lopulta Washingtonin puoltamiseksi.

St Louis Cardinals – Los Angeles Dodgers

Valinta: St Louis Cardinals +1.5 (1.64)

Arvio: 62%

Rajakerroin: 1.60

St Louisissa kohtaavat aloittajina Dakota Hudson ja Ross Stripling. Meidän papereissa ottelu on sen verran kuitenkin tasainen, että kotijoukkueen +1.5 juoksua kelpaa peleille 1.64 kertoimella. Mikään valtavan suuri etu ei siis ole kyseessä, mutta pelattavissa yhtä kaikki.

Houston Astros – New York Yankees

Valinta: New York Yankees +1.5 (1.82)

Arvio: 67%

Rajakerroin: 1.49

Houston Astros on asetettu meidän papereissa reilusti liian suureksi suosikiksi alkukauden kyntänyttä New York Yankeesia vastaan. +1.5 juoksua eteen kelpaa mitä mainioimmin peleille 1.82 kertoimella. Tunnistamme toki Houstonin edun kummulla, mutta siitä huolimatta paletti pyörähtää lopulta Yankees myönteiseksi tarjotun kertoimen myötä.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!