MLB-vihjeet 8.4.2019: Valtavien etujen maanantai!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet olivat eilen lopulta tuottoisia, sillä lopputuloksena nähtiin 2/3 tulos. Tänään jatketaan harjoituksia jälleen 10 ottelun kierroksen parissa.

MLB-vihjeet 8.4.2019: Valtavien etujen maanantai!

Philadelphia Phillies – Washington Nationals

Valinta: Washington Nationals ML (2.26) @Coolbet

Mainos alkaa

Arvio: 55%

Rajakerroin: 1.82

 

Colorado Rockies – Atlanta Braves

Valinta: Alle 10.5 (1.96) @Coolbet

Arvio: 62%

Rajakerroin: 1.61

 

Los Angeles Angels – Milwaukee Brewers

Valinta: Alle 8.5 (2.10) @Coolbet

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1.75

Tämän päivän MLB-vihjeet ovat siis tunnistaneet kolme kohdetta, joissa etua on löydetty jopa epäilyttävän tuntuvasti. Mutta kuten aiemminkin on tullut todettua, ovat kohteet siten myös maltisemmilla arvioilla pelattavissa. Kyseisten otteluiden osalta voittajaveikkauksia annamme Nationalsin lisäksi Coloradolle, mutta Los Angeles Angels vs. Milwaukee Brewers on meillä tasan coin flip.

Jos tämän päivän prime timeen haluaa jotain lähteä kokeilemaan, osoittavat meidän yhtälömme White Soxilla olevan todella lievä ylikerroin, kun taas toisen Chicagon joukkueen näemme olevan alikertoimella liikenteessä. Chicagolaisten tuplaa emme siis ainakaan voi suosittaa, mutta singlenä tuota White Soxia voi halutessaan pienellä kokeilla. MLB-vihjeet ovat tältä päivältä kuitenkin aamuyön kohteiden parissa ja luottavat isoihin tunnistettuihin etuihin.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!