MLB-vihjeet 7.4.2019: Sunnuntaille pelattavaa!

MLB-vihjeet 7.4.2019: Sunnuntaille pelattavaa!

MLB-vihjeet päätyivät eilen lopulta 1/3 tulokseen, kun molemmat altavastaajat lopulta tyytyivät osaansa häviten omat ottelunsa ennakkoon parempiaan vastaan. Seattle tosin piti suosikin viittaa mallikkasti yllä, joten 0/3 tulokselta vältyttiin. Tänään  jatketaan harjoituksia uusien valintojen kera, joissa keskitytään nyt total-valintojen maailmaan.

MLB-vihjeet 7.4.2019: Sunnuntaille pelattavaa!

Cleveland Indians – Toronto Blue Jays

Valinta: Yli 7.5 (2.00) @Coolbet

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1.75

 

New York Mets – Washington Nationals

Valinta: Yli 6.5 (1.96) @Coolbet

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1.92

 

Detroit Tigers – Kansas City Royals

Valinta: Alle 8.5 (1.96) @Coolbet

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1.92

Yllä on siis kuvattu tämän päivän suositukset. Kuten kertoimista ja rajakertoimista on pääteltävissä, on alkuillan selvin suositus Clevelandin ja Toronton välisen ottelun totalissa, mutta myös Metsin ja Tigersin otteluiden totaleissa on hieman etua löydettävissä. Voit halutessasi kuitenkin lähteä vain tuohon selvempään etuun mukaan, sillä arvioissa on nyt huomattavaa eroa edun näkökulmasta.

Jos voittajaveikkauksia kyseisiin otteluihin lähdetään hakemaan, osoittaa meidän yhtälömme Indiansin, KC Royalsin ja Nationalsin voittoja. Emme kuitenkaan saa näille laskettua etua todennäköisyyksissä, joten tällä kertaa pitäydymme total-valintojen rintamalla.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut