MLB-vihjeet 6.5: Maanantain otteluiden valinnat!

MLB-vihjeet 6.5: Maanantain otteluiden valinnat!

MLB-vihjeet avaavat uuden viikon tuttuun tapaan kolmella valinnalla. Mukana sekä totalikohteita että yksi erittäin maistuva suosikki.

MLB-vihjeet 6.5: Maanantain otteluiden valinnat!

St Louis Cardinals – Philadelphia Phillies

Valinta: Alle 8.5 (2.00)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1.75

St Louis Cardinalsin kohtaaminen Philadelphia Philliesia vastaan saa tämän viikon aloituksen kovimman suosituksen, sillä MLB-vihjeet luottavat underin toteutuvan peräti 57% todennäköisyydellä, kun taas bookkerien puolella arvio lepää 50% kohdalla. Mikolas vs Velasquez ei ole ehkä se underein parivaljakko, mutta pitkittäisdata puoltaa yhtä kaikki sitä, että matsissa jäätäisiin jopa vain 7 juoksuun.

MLB-vihjeet luottavatkin lopulta systeemiinsä ja pelaavat tähän matsiin vastavetona totalin underiksi.

New York Yankees – Seattle Mariners

Valinta: New York Yankees ML (1.65)

Arvio: 62%

Rajakerroin: 1.61

New York Yankees loistaa jälleen kerran kuin majakka kohdevalikoimasta, sillä kuten kauden mittaan on huomattu, on systeemimme tykästynyt Yankeesiin joukkueena. Ottelusimulaatio sojottaa 6-3 kotimurskauksen suuntaan ja perusteluina etu niin joukkueen yleisessä tasossa, aloittavissa syöttäjissä kuin Yankeesin kovat kotitilastot pidemmälle otannalla.

Chicago Cubs – Miami Marlins

Valinta: Yli 7.5 (2.00)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1.92

Cubsin ottelun osalta tilastot osoittavat totalin menevän overiksi, joten pientä etua on otettavissa tuossa 2.00 kertoimessa. MLB-vihjeet nappaavat siitä tulevan yön kolmannen kiskaisun.

Marlins on toki hieman vaarallinen joukkue asettaa yhtään minkäännäköisiin vetoihin, mutta tässä kohti totalin pelaaminen tuntuu luontevalta, sillä Cubsilta voidaan odottaa juoksuja. Hamels voi olla liian kova kotona, mutta systeemin kautta tämäkin veto lopulta valikoitui peleille.

Näillä puheilla uusi viikko käyntiin. Onnea kaikille MLB-rintamalle!

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut